Innehållsförteckning

Circos Nya hemsida
Hampus Rosencranz

Hampus Rosencranz

Innehållsförteckning

Formaggio Circo

Formaggio Circo nådde ut till HR Resurs för att de behövde en hemsida som speglar deras varumärke. Dem var ute efter en hemsida som gjorde det lätt för kunderna att hitta information om Circo.

Circo säljer exotiska ostar från hela europa. De har en butik ute i Stockholm skärgård, ute på Ljusterö. Utöver butiken så åker dem runt på event och marknader över hela Sverige.

För Circo var det viktigaste en smidig lösning för deras kunder att hitta datum för vilka event och marknader som de planerar att besöka. Idag jobbar Circo med Google Calendar när dem planerar vilka event och marknader dem ska ställa ut på. Så det var viktigt att vi gjorde det enkelt för Circo att dela deras kalender. Vi hittade en enkel lösning med en stilren kalender som synkar mot deras Google Calendar. Det gör att deras kunder aldrig missar vilka event och marknader som Circo kommer att finnas på. 

Vi ser fram emot att höra från Circo vad dem tycker om hemsidan och vi kommer att fortsätta med att hjälpa Circo anpassa hemsidan för besökarna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Den här hemsidan kan använda cookies. Genom att fortsätta så accepterar du användningen av cookies.  

Scroll to Top